Loading

wait a moment

BPSE sportági bemutató nap 2018.február 21.

 

Február 21. Nyílt nap-Bemutató nap

a budapesti Szent Miklós Általános iskola és Gyermekotthon fogadta a Budapest Police SE lelkes és tehetséges sportolóit.

Célja: Az Iskola és az ott levő gyermekekkel megkedveltetni a sportot,és egy útmutatást adni nekik az életben.

Bemutattuk a futsal sport tematikáit Csegedi Csaba edző segítségével,  bepillantást láthattak a gyermekek egy edzések technikai elemeibe.

 

Ezt követte az Ökölvívás Zámbó József szakosztályvezető,és edző kitűnő és fegyelmezett bemutatásában. A bemutató alatt a nézőkből sokan csatlakoztak a bemutatóhoz.

e közben egy másik teremben 10 fős gyermekcsoportok cserélődésében Székely “Penge”Pál
I.Magyar Profi Játékos a Darts Matek feltalálója egyben a Budapest Police SE leigazolt játékosa a Darts bemutatását tartotta. A játékon belül a gyerekek figyelmét is sikerült megnyerni.
A matematika alkalmazása,játékosan ugyanakkor koncentráltan lekötötte a figyelmüket.Kipróbálhatták a gyerekek a Darts sport élményét így minden gyermek egy kis sikerélményhez jutott.

 

A rendezvény végén Vagyon Tibor Budapest Police SE elnök köszönetét kifejezve adta át az egyesület zászlóját Farkasné Szajlai Adrienn iskola igazgatónőjének.

A sikeres nyílt nap eredményeképp több iskola  vezetősége is jelezte,és igényt tartanak nyílt napjaink bemutatására. Kovácsné Kassai Szilvia Budapest Police SE Rendezvény szervezőjénél lehet jeletkezni a weblapunk kapcsolati pontján keresztül. illetve az alábbi email címen: bpse.manager@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Szekeres “Penge” Pál darts versenyző és Kovácsné Kassai Szilvia BPSE rendezvény szervező